Znajdą u nas Państwo dania popularne i nie tylko. Tradycyjne sposoby gotowania dają wyrazisty efekt w smaku każdego dania.
Nasze zupy barszcz, flaki czy żurek nie mają sobie równych. Naszą czerniną zachwyciła się znana wszystkim, Magda Gessler.
Długo duszone zrazy wołowe czy kaczka podlewana sokiem jabłkowym to jest to co podkreśla znakomitość naszej kuchni. Do naszych specjalności należy polędwica faszerowana kurkami, której wspaniały smak jest tylko naszą tajemnicą.Zaskakujące akcenty to np. polędwica drobiowa w sosie curry, camembert w migdałach podawany na sałacie z grzanką czy pstrąg faszerowany szpinakiem z sosem cytrynowym.
Mamy również pierogi, najlepsze jakie są bo własnego wyrobu. Dla tradycjonalistów są z mięsem czy z kapustą i grzybami. Dla wybrednych ze szpinakiem, a dla lubiących słodycz - z serem waniliowym.